BANÜ PORTAL ÜBYS E-POSTA
  • Türkçe Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • English English
  • ARA
    Hızlı Arama
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SUSURLUK TARIM VE ORMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR.
  • HAKKIMIZDA
    • Tarihçemiz
    • Misyon & Vizyon
    • Kalite Güvence Sistemi
      • Kalite Komisyonu
      • Temel Değerlerimiz
      • Kalite Politikamız
  • YÖNETİM
    • Akademik Yönetim
  • PERSONEL
    • Akademik Personel
  • BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
    • Mevzuat
    • Öğrenci Formları
    • Ders Plan ve İçerikleri
      • Ders Planları
      • Ders Plan ve İçerikleri
    • Sınav Programı
      • Sınav Programı
    • Haftalık Ders Programı
    • Öğrenci Temsilcilerimiz
    • Mezun Öğrencilerimizin Çalışma Alanı
    • Dikey Geçiş Yapılan Bölümler
    • Azami Öğrenim Süreleri Uygulaması
    • Diploma Sorgulama Ekranı
  • 3+1 UYGULAMASI -2025
    • Duyuru-2025
    • Form 1
    • Form 2
    • Form 3
    • Form 4
    • Form 5
    • Form 6
  • MEDEK
      • MEDEK HAKKINDA
      • VİZYON
      • MİSYON
      • MEDEKİN AMACI
      • MENTOR
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
MENU

TÜM HABERLER Haberler

Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerinin Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. gezisi
25 Mayıs
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerinin Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. gezisi
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Foteg İstanbul-2025, 17. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarına katıldı.
27 Nisan
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Foteg İstanbul-2025, 17. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarına katıldı.
2024 Yılı Programımızda Gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Projelerimiz.
20 Mart
2024 Yılı Programımızda Gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Projelerimiz.
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerinin EKER SÜT'e ziyaret
13 Aralık
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerinin EKER SÜT'e ziyaret
"Toplu Yemek Üretimi’ konulu seminer düzenlendi
21 Kasım
"Toplu Yemek Üretimi’ konulu seminer düzenlendi
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2. sınıf Öğrencilerimizin Susurluk Şeker Fabrikası gezisi
24 Ekim
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2. sınıf Öğrencilerimizin Susurluk Şeker Fabrikası gezisi
Yüksekokulumuzda Önlük Giyme Töreni Yapıldı.
24 Ekim
Yüksekokulumuzda Önlük Giyme Töreni Yapıldı.
"Beyaz Et Sektörünün Problemleri ve Çözüm Önerileri" çalıştayına katılım sağladık
29 Eylül
"Beyaz Et Sektörünün Problemleri ve Çözüm Önerileri" çalıştayına katılım sağladık
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerine hoşgeldin ve oryantasyon eğitimi
18 Eylül
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerine hoşgeldin ve oryantasyon eğitimi
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenimizi çoşkuyla kutladık.
04 Temmuz
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenimizi çoşkuyla kutladık.
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işletmesine teknik gezi düzenlendi
10 Mayıs
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. işletmesine teknik gezi düzenlendi
Mezun öğrencimizden Yüksekokulumuza ziyaret
17 Nisan
Mezun öğrencimizden Yüksekokulumuza ziyaret

TÜM DUYURULAR Duyurular

28 Mayıs 2025
GIDA KALİTE KONTROL ve ANALİZ PROGRAMI 2024-25 BAHAR FİNAL PROGRAMI
26 Mart 2025
2024-2025 BAHARYARIYILI ARA SINAV PROGRAMI
20 Mart 2025
Programın Öğrencilere Kazandırdıkları ve Dikey Geçiş Yapılabilecek Lisans Programları
20 Mart 2025
Üniversitemizde 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği Düzenleniyor
13 Ocak 2025
GIDA KALİTE KONTROL ve ANALİZ BÜTÜNLEME PROGRAMI
24 Ekim 2024
2024-2025 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI
19 Nisan 2024
2023-2024EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖENMİ ARA SINAV PROGRAMI
11 Ocak 2024
3+1 Eğitim Modeli Duyuru GÜNCEL
11 Ocak 2024
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI GÜNCELLENMİŞTİR
29 Ağustos 2023
Üniversitemiz Akademik Takvimi Hakkında Değikliği Önemli Duyuru!
01 Nisan 2023
Üniversitemiz Senatosu Tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ne İlişkin Alınan Yeni Kararlar
02 Mart 2023
GIDA KALİTE KONTROL ve ANALİZİ PROGRAMI 2022-23 BAHAR YARI YIL HAFTALIK DERS PROGRAMI
19 Eylül 2022
Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Önlisans ve Lisans Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
02 Ağustos 2022
İşyeri Staj Çizelgesi
20 Nisan 2022
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi Hakkında
11 Nisan 2022
2021-2022 Bahar Vize Sınav Takvimi

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Yönetim
  • Tarihçe
  • Yerleşkeler
  • Kurumsal Kimlik
  • Kalite

AKADEMİK

  • Enstitüler
  • Fakülteler
  • Yüksekokullar
  • Meslek Yüksekokulları
  • Kurul ve Komisyonlar

ÖĞRENCİ

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Akademik Takvim
  • E-kütüphane
  • Yemek Listesi

İLETİŞİM

Adres : Esentepe Şeker Mahallesi Bandırma Cad. NO:143 Bursa Balıkesir yolu (Şeker Fabrikası karşısı) Pk.10600 Susurluk/BALIKESİR


Tel : 0266 606 84 42
E-Posta : susurlukmyo@bandirma.edu.tr
KEP : bandirmaonyedieylul@hs01.kep.tr

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
  • HAKKIMIZDA
    • TARİHÇEMİZ
    • MİSYON & VİZYON
    • KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
      • KALİTE KOMİSYONU
      • TEMEL DEĞERLERİMİZ
      • KALİTE POLİTİKAMIZ
  • YÖNETİM
    • AKADEMİK YÖNETİM
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • MEVZUAT
    • ÖĞRENCİ FORMLARI
    • DERS PLAN VE İÇERİKLERİ
      • DERS PLANLARI
      • DERS PLAN VE İÇERİKLERİ
    • SINAV PROGRAMI
      • SINAV PROGRAMI
    • HAFTALIK DERS PROGRAMI
    • ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ
    • MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMA ALANI
    • DİKEY GEÇİŞ YAPILAN BÖLÜMLER
    • AZAMİ ÖĞRENİM SÜRELERİ UYGULAMASI
    • DİPLOMA SORGULAMA EKRANI
  • 3+1 UYGULAMASI -2025
    • DUYURU-2025
    • FORM 1
    • FORM 2
    • FORM 3
    • FORM 4
    • FORM 5
    • FORM 6
  • MEDEK
    • MEDEK HAKKINDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • MEDEKİN AMACI
    • MENTOR